Eltérítési kísértések

Ti a keskeny utat választottátok, azaz a Jézus Krisztusunk által bejárt utat. Ezért a negatív oldal számára potenciális ellenségek vagytok. Ők minden eszközt megragadnak arra, hogy eltérítsenek erről az útról. Nem válogatnak az eszközökben. A kezdeti időszakban az elbizonytalanítással próbálkoznak igen nagy sikerrel. Persze természetesen kevés az információtok ahhoz, hogy teljes mértékben átláthatnátok a mi szemléletünk tisztaságát, bizonyosságait. Mindenféle akadályt igyekeznek elétek gördíteni, hogy eltereljenek egy másik útra. Rémisztőbbnél rémisztőbb formájában mutatják be az akadályt, ha nem teszitek meg, amiket ők sugallnak.

Ne hallgassatok rájuk, ez a csoport nagyon nagy szálka a szemükben. Minden eszközt megragadnak, és nagyon nagy erőket dobnak be azért, hogy egyet is el tudjanak távolítani ettől a közösségtől. Ne higgyetek nekik! Ők már, mint pozitív szellemek illegálisan vannak itt a föld légterében, mert féltek fölmenni a rendeltetési helyükre a haláluk utáni negyvenedik napon. Ezeknek a nagy része alacsony szintű pozitív szellem, egyes-kettes szférás, akiknek nagy részét saját céljaikra használják föl. Ezeket nevezitek kékeknek és zöldeknek. Ezekről több mindent el is tudtok mondani.

Amikor egy-egy beavatást megkaptok, akkor stratégiát váltanak, és az önelégültségeteket tupírozzák föl, és az ezoterikus gőggel érnek el nagy sikereket. Túlértékelik a jelentőségeteket, a tudásotokat, a meglátásaitokat, mint az Imrénél. Ez a praktikájuk sem kevésbé sikertelen.

Higgyetek Istenben, erősítsétek a hiteteket, mert egyedül Isten képes megmenteni benneteket ezeknek a szellemeknek a zaklatásaitól.

Jól jegyezzétek meg, aki ettől az úttól el akar téríteni, az csakis negatív szellem lehet, aki  nem velünk, hanem ellenünk van.

A negatív szellemvilág az elsődszellemek lázadásával indult el. Ők is világokat akartak maguknak teremteni, ezért energiát gyűjtöttek maguknak: beszívták az energiákat és nem adták tovább. Az Atya egy idő után elzárta a csapot. Nem jutottak energiához, így besűrűsödtek és anyaggá váltak. Lucifer rájött, hogy sürgősen energiához kell jutniuk, ha nem akarnak besűrűsödni. Valamilyen módon el kell venni az emberektől az energiát. Meg kell kísérteni őket, hogy nyissák az aurájukat és akkor megcsapolhatóak. Az emberek milliárdjait hajtották hatalmuk alá. A gonosz az embereket a saját gőgjükkel és hajlamaikkal kötözi meg, fűzi rabláncra, és tartja szolgaságban.

 Emberek, gondolkodjatok, rajtatok múlik, meddig akartok a pokol Fáraójának a rabszolgái lenni! Tartsátok be Isten törvényeit Jézus Krisztus tanításai szerint, és megszabadulhattok a pokol fáraójának rabságából, illetve nem nyitjátok az aurátokat, így nem tudják elszedni az energiátokat. Jézus Krisztus megfizette a váltságdíjat helyettetek, rajtatok múlik, meddig engeditek a másik oldalt hatalmaskodni fölöttetek. Ti adjátok ehhez az energiát nekik.

Tehát nincs két hatalom: egy pozitív és egy negatív. Hatalma csak egynek van: az Istennek. Neki van energiája, csak Ő képes önmagából energiát gerjeszteni folyamatosan. A Sátán nem rendelkezik energiával, hanem tőletek lopja el. Sajnos még nagyon sokan táplálják  az Istentől kapott energiával. Isten mindenkit ellát az élettervében lehozott feladatának megfelelő mennyiségű energiával, ezt adjátok át a Sátánnak. Ez Isten ellen való vétek. Isten szeretetének a jele, hogy engedi a megtapasztalást, hogy egyszer majdcsak rájöttök, hogy méltánytalanul rossz üzletet kötöttetek.

Ismételten szeretném hangsúlyozni, ti a magas szférákból feladattal születtetek le a Sátán világába. Ne gondoljátok, hogy a Sátán ölbe tett kézzel, tétlenül várja, hogy mikor váltok a feladataitokra alkalmassá, és majd akkor fog akcióba lépni.

Nem, ti állandó célkeresztben vagytok, és ebből a csapdából csak az erősebb, az Isten az, aki képes titeket megmenteni, ha belekapaszkodtok, és betartjátok a játékszabályokat. Vagyis nincs kétfelé sántikálás: most abbahagyom, mert most más a fontos, és majd jövőre újrakezdem. Ne felejtsétek el, hogy nem az Isten tukmálta rátok a feladatot, ti pályáztátok meg, többszörös túljelentkezéssel.

Igazságtartalma: 100%.

0 Hozzászólás. Küldj egy hozzászólást vagy egy trackback-et.

 
Hozzászólás: