A gyógyítás feltételei

Nem minden gyógyító gyógyíthat mindenkit. A gyógyítás feltételei. A bűn bére a betegség.

 A gyógyításról.

Nem minden gyógyító gyógyíthat mindenkit, főleg a feladattal születetteket nem. Csoportosan születtünk le egy feladatra. A csoport tagjai részfeladatokat vállaltak, ezért a csoport tagjainak meg kell találni a csoportját, illetve annak vezetőjét, aki meg kapja az engedélyt a gyógyításhoz. A bűn bére a betegség. A betegsége valamilyen vétkének a következménye, karmája. Ezekben az esetekben nem csak a gyógyítás az, ami szükségeltetik a számukra, hanem a gyógyítással párhuzamosan a lélek táplálása, felvilágosítása, felkészítése a feladatára.

A gyógyítás szabályai a beteg részérő: a gyógyítás kérése, a bűn rendezése, és a karma törvénye alóli felmentés kérése. A gyógyító részéről: a betegség okának a felderítése, illetve a gyógyítás feltételének a tisztázása, egyértelműsítése, és annak megkérdezése, hogy gyógyíthatja-e ő a hozzáforduló beteget. Ha igen, akkor vállalja a feladattal született lelki gondozását is, mert a feladattal születetteknek föl kell tisztulni a leszületési színjére, ahhoz, hogy a feladatának fölvállalására alkalmassá váljon.

A gyógyító csak eszköz a gyógyításnál, nem ő gyógyít az Atya energiája az, ami gyógyítja a beteget, ha van elég hite, illetve elég erős hite, ami megköti, illetve magához vonzza az Isten gyógyító kegyelmét. Jézus soha nem mondta, hogy meggyógyítottalak, a hited meggyógyított, a hited megtart. Aki gyógyulásért folyamodik az Istenhez az, higgyen, erősen higgye, hogy csak az Isten az, aki segíthet rajta, mert az orvosokon keresztül is az Isten gyógyít, csak az orvos a vény mellé nem tudja mellékelni az Isten elvárásait, feltételeit. Erős hit által minden lehetséges.” Ha mustármagnyi hitetek lenne, hegyeket rengethetnétek vele.

0 Hozzászólás. Küldj egy hozzászólást vagy egy trackback-et.

 
Hozzászólás: